fredag 5 oktober 2012

Favorit i repris- quinoabiff

Idag dyker det upp en gammal favorit i köket: quinoabiffen. (Klicka på länken för att läsa grundreceptet). Av quinoa kan man göra finfina och riktigt lättlagade vegetariska biffar som håller ihop hur bra som helst i stekpannan! Långsamma kolhydrater och hög proteinhalt gör inte saken sämre utan håller dig mätt och belåten länge! Quinoabiffar är också perfekta att ha i frysen för en snabb middag när man kommer hem från jobbet mitt i veckan eller till lunchlådan. Den här gången varierade jag smaksättningen med: smulad fetaost, soltorkad tomat och hackad gräslök.


Saken är biff

Mjölksyrade morötter och avokado är riktigt gott till kan meddelas!


1 kommentar:

  1. Ville bara berätta att jag gjorde dina filodegspiroger med sötpotatisfyllning igår och tog med som vegetariskt alternativ till en thanksgiving-middag. De blev väldigt uppskattade, så tack för inspirationen! :)

    SvaraRadera