En blogg om mestadels vegetarisk mat och lite bakning.
fredag 5 oktober 2012
Favorit i repris- quinoabiff
Idag dyker det upp en gammal favorit i köket: quinoabiffen. (Klicka på länken för att läsa grundreceptet). Av quinoa kan man göra finfina och riktigt lättlagade vegetariska biffar som håller ihop hur bra som helst i stekpannan! Långsamma kolhydrater och hög proteinhalt gör inte saken sämre utan håller dig mätt och belåten länge! Quinoabiffar är också perfekta att ha i frysen för en snabb middag när man kommer hem från jobbet mitt i veckan eller till lunchlådan. Den här gången varierade jag smaksättningen med: smulad fetaost, soltorkad tomat och hackad gräslök.
Saken är biff
Mjölksyrade morötter och avokado är riktigt gott till kan meddelas!
Ville bara berätta att jag gjorde dina filodegspiroger med sötpotatisfyllning igår och tog med som vegetariskt alternativ till en thanksgiving-middag. De blev väldigt uppskattade, så tack för inspirationen! :)
Ville bara berätta att jag gjorde dina filodegspiroger med sötpotatisfyllning igår och tog med som vegetariskt alternativ till en thanksgiving-middag. De blev väldigt uppskattade, så tack för inspirationen! :)
SvaraRadera