onsdag 8 juni 2011

Mini calzoni

Mini calzoni med fetaost, kapris och tomat

Det är just nu 31,4 grader varmt i mitt kök. Firade klokt nog den härliga sommarvärmen genom att vrida på ugnen till max och baka dessa mini calzoni (en calzone, två calzoni - har jag fått lära mig) till middag. Helt värt det. Vem älskar inte pizza och ett stort glas kall öl liksom... Dessa är fyllda med tomatsås, fetaost och kapris. Kanske inte helt traditionsenligt men ljuvligt, ljuvligt!

4 kommentarer:

  1. Ja, muurikkan är fantastisk! Denna gången var det dock det enda alternativet vi hade för att kunna få en lagad middag så den räddade våran dag. Det hemska är att den där muurikkan har stått oanvänd i garaget i en evighet tills vi tog fram den i vintras för att steka souvas. Sen köpte pappa gasolhållaren och får känna sig lite som Morberg när han lagar mat. Jätteroligt är det i alla fall och det blir många experiment i sommar. :) Hoppas du också får chansen snart!

    SvaraRadera
  2. sv: ja ginger ale är en favorit, jättegott att göra egen! jag inbillar mig också att den är lite nyttigare att göra egen :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott med calzoni, och med fetaost i måste vara himmelskt! Nu blev jag hungrig igen ;) Tack för kommentaren på min blogg så här lite i efterhand!

    SvaraRadera
  4. Tack, tack själv ;)
    Ja det blev en jättegod fyllning :)

    SvaraRadera